WOLF THEISS, desemnată de MERGERMARKET lider pe piața de fuziuni și achiziții în România, Austria, Croația și Slovenia

465 citiri
25 ianuarie 2016

Firma de avocatură WOLF THEISS este lider în clasamentul consultanților juridici din domeniul M&A în 2015 în mai multe țări, potrivit Mergermarket, cel mai important furnizor independent de date din domeniul Fuziunilor şi Achiziţiilor din Europa. În România, Croația și Slovenia, WOLF THEISS-a clasat pe primul loc atât din punct de vedere al valorii totale a tranzacțiilor, cât și al numărului total de tranzacții M&A încheiate cross-border anul trecut. În Austria, WOLF THEISS conduce clasamentele în ceea ce privește valoarea totală a tranzacțiilor M&A.

Ca firmă de avocatură reprezentativă pentru Europa Centrală și de Sud-Est, WOLF THEISS este încântată să primească o astfel de distincție, la nivel regional.

„Aceste clasamente confirmă încă o dată strategia noastră pe termen lung de a construi o practică transfrontalieră de M&A în Europa Centrală și de Sud-Est. Succesul nostru este rezultatul strânsei colaborări ca o echipă multinațională complet integrată în toate cele 13 jurisdicții. Clienții noștri beneficiază de servicii cu un nivel înalt de specializare și practică aprofundată oferite de colegii mei în numeroase domenii de drept, esențiale pentru finalizarea tranzacțiilor M&A,” a explicat Ileana Glodeanu, Partener WOLF THEISS și coordonator al Departamentului de Corporate/M&A in Romania.

WOLF THEISS este recunoscut nr. 1 în România din punct de vedere al numărului total de tranzacții M&A si în clasamentul DealWatch pentru consultanți juridici din domeniul M&A pe anul 2015, continuând poziționarea din ultimii ani în top 3 firme de avocatură ca număr de tranzacții M&A încheiate în România.

De asemenea, Wolf Theiss România este pentru a treia oară consecutiv nominalizată ca firma anului în Romania, de către prestigiosul The Lawyer, în cadrul European Awards 2016 (Categoria Law firm of the year: Romania).

***
DESPRE WOLF THEISS
Înfiinţată în 1957, WOLF THEISS este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 300 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul industrial, comerţ şi servicii, precum şi pentru bănci şi societăţi de asigurare. Îmbinând practica juridică şi cea comercială, WOLF THEISS dezvoltă soluţii complete şi inovatoare, bazate pe experienţa şi cunoştinţele acumulate în domeniul juridic, fiscal şi comercial.Aflaţi mai multe despre ,