ZRP, recunoscută de 10 ani drept lider în domeniul litigiilor

426 citiri
17 martie 2016

Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP) este de 10 ani cea mai bună firmă de avocatură în domeniul litigiilor și arbitrajului din România, conform clasamentului publicat de publicaţia juridică internaţională Chambers and Partners, ediţia globală (Chambers Global) 2016. Chambers Global recomandă ZRP şi în ariile de practică Drept societar şi Drept financiar-bancar pentru performanţa notabilă în aceste domenii.

Printre cei mai buni profesioniști de pe piața locală a avocaturii de business evidențiați de Chambers Global se numără avocații Ioana Racoți (Asociat Senior), Anca Danilescu (Asociat Senior), Călin-Andrei Zamfirescu (Asociat Senior) și Cosmin Vasile (Asociat Coordonator). Călin-Andrei Zamfirescu își menține poziția de lider în topul practicienilor notabili din România în domeniul litigiilor și arbitrajului internațional, fiind apreciat pentru atitudinea pozitivă și capacitatea de a identifica cele mai bune soluții. Publicația îl recomandă pe Cosmin Vasile pentru performanța în aria de practică Litigii și Arbitraj, printre atributele sale principale numărându-se perspicacitatea și ancorarea în realitate, clienții având deplină încredere în analizele și soluțiile juridice propuse. În domeniul consultanței, aprecieri individuale au revenit avocaţilor Ioana Racoți și Anca Danilescu, acestea fiind prezente în topul profesioniștilor în Drept financiar-bancar respectiv Drept societar. Ioana Racoți (Drept financiar-bancar, Drept societar) este recomandată atât pentru experiența notabilă în ceea ce privește aspectele legate de piața financiară și piețele de capital, cât și pentru capacitatea analitică, creativitatea și cunoașterea realităților mediului de business. Anca Danilescu (Drept societar) este apreciată pentru expertiză, disponibilitate, flexibilitate și abilitățile de comunicare, fiind evidențiată experiența în industriile telecom, aviație și transporturi.

Chambers & Partners este una din publicaţiile juridice de reper pentru piaţa de avocatură internaţională, ce alcătuieşte anual un clasament al celor mai bune firme de avocatură dintr-o jurisdicţie. Topul Chambers & Partners este realizat în baza unor criterii precum expertiza şi calitatea asistenţei juridice, comportamentul profesional, perspicacitatea comercială, diligenţa, angajament, modul de gestionare a proiectelor şi soluţiile favorabile obţinute pentru clienţi.

***

Despre Zamfirescu Racoţi & Partners

Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. ZRP oferă servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business şi al consultanţei fiscale, fiind recomandată de anuarele internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în diverse arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvenţă, drept financiar-bancar, drept societar / fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate industrială, drepturi de autor, drept imobiliar, piaţa de capital, drept fiscal.

ZRP are o echipă de 50 de avocați, dintre care şase asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), şi Antoniu Obancia (asociat).